Min berättelse

Tommy är mannen i mitt liv och den 13:e februari 2008 så förlovade vi oss. Men historian börjar inte där utan en nervös morgon i augusti 2003. Bara någon vecka tidigare så hade jag flyttat från Piteå till Umeå, en sträcka på 21 mil. Jag var 19 år gammal och ska just till att börja plugga på Umeå Universitet.

Den morgonen var första gången jag träffad Tommy, trots att vi båda ursprungligen kommer från Piteå. Vi började nämligen i samma klass och anledning till att jag var nervös var att den mytomspunna nollningen skulle sätta igång. Första minnet jag har av honom är däremot inte från den morgonen utan första minnet är att vi var i en festlokal och dansade bredvid varandra. Jag blev blyg och gick därifrån.

Där kunde historian fått sitt slut, men tack och lov så blev det inte så. Någon gång under nollningen så fattade Tommy tycke för mig och trots ständiga kommentarer från klasskompisar och vänner så trodde jag inte riktigt på dem. Om han verkligen var intresserad så borde jag ju märkt det? Åren gick och vi kom allt närmare varandra som vänner.

Under 2005 så bestämde vi oss för att tillsammans ansöka om att plugga i Sendai (Japan) under ett år. Minns att jag berättade till mamma att han var den person jag kände mig mest trygg med och att jag alltid kunde lita på honom. Det fanns helt enkelt ingen annan jag hellre skulle vilja fara dit med. För att få bättre chanser i ansökningsprocessen så började vi även att läsa japanska på sidan om våra studier. Allt såg ut att gå vägen till någon månad innan vi skulle resa. Då visade sig att det inte fanns något passande labb för oss så resan blev inte av.

Skam den som ger sig så 2006 gjorde vi ett till försök och fortsatte läsa japanska. Denna gång blev endast jag utvald till att resa, men valde att stanna kvar. För under tiden vi sökte för andra gången så blev jag och Tommy tillsammans och jag kunde inte tänka mig att resa bort ett år till andra sidan jordklotet utan honom. Det beslutet har jag inte ångrat för en sekund.

Hur blev vi då tillsammans? Som jag nämnde tidigare så kom vi närmare varandra under vår studietid och när jag flyttade från kollektivet jag bodde i till en studentlägenhet bara 200 m från Tommy så började vi umgås hela tiden. Det började med att jag gärna satt nära honom när vi såg film och jag märkte att han gärna satt brevid mig också. Måste säga att under tiden vi dejtade, som i och för sig bara var 5-6 dagar, var riktigt jobbig. Har aldrig varit så nervös förut. Tänk om han bara tycker om mig och inte är lika förälskad som jag är i honom?

Första gången vi höll varandra i handen var på en stranden i Bettnäs tillsammans med några kompisar. Han och jag gick sedan för att bada i havet och när vi sedan satt på klipporna och tittade ut mot havet slogs jag av en stark känsla. Känslan av att allt var perfekt och precis som det ska vara. Det var då jag visste att Tommy var mannen i mitt liv och som jag ville leva restan av livet tillsammans med. Några dagar senare blev vi tillsammans.

Tre månader senare så flyttade Tommy in i min lägenhet. Vi hade turen att få den omtapetserad och där bodde vi till förra sommaren innan vi flyttade hit. På alla hjärtans dag, när vi firade 2 år och 7 månader så förlovade vi oss. Men mer om det berättar jag om senare.


Foto: The Studio

Kommentarer ♥
Postat av: Anna

Så fin berättelse! ♥

2011-01-16 @ 18:49:04
URL: http://ako.webblogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Tack ♥

2011-01-17 @ 17:26:14
URL: http://weddingbells.blogg.se/
Postat av: Mamma

Perfekt och en mycket romantisk uppstart av bröllopsbloggen. Grattis

Familjen

2011-01-17 @ 23:00:58
Postat av: Mamma

Hej igen, (mitt första inlägg verkade inte hitta hit).

Grattis, till en perfekt och mycket romantisk uppstart av bröllopsbloggen.

Kramar Familjen

2011-01-17 @ 23:10:29
Postat av: Sandra | Weddingbells

Tack mamma vad gullig du är!

2011-01-19 @ 02:55:09
URL: http://weddingbells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: