Dukningen

Just nu dammsuger jag nätet efter fina inspirationsbilder. Jag strävar efter en stilren och enkel dukning och har ungefär koll på hur det skulle kunna se ut. Trots det så fastnade jag även för dukningar som har massor med härliga blommor och se så här underbart pråliga ut.

Enda stora frågetecknet när det kommer till dukning just är hur placeringskorten ska placeras, men har några idéer på gång iallafall. Det går däremot inte att planera allt för mycket, eftersom vi inte har hittat den rätta lokalen än. Nästa gång vi ska till Piteå blir det nog att fara runt och kika på några fler. Har du koll på någon fin lokal får du gärna tipsa oss!



Foto: Wedding planning plus

Kommentarer ♥
Postat av: Janina - Form, design och inredningsbloggen

Fina bilder och Lycka till med lokal! Tyvärr är det inte mitt område så kan inte ge er något bra tips :)

2011-03-30 @ 19:54:20
URL: http://janinat.blogg.se/
Postat av: M

Vi var ju i logen på Svensbyliden och är sjukt nöjda. Den är ju väldigt enkel och rustik så det beror ju på vad man är ute efter för stil på lokalen men den var verkligen supermysig när det blev lite dunkelt och ljuskronorna i trä var tända. Bilder finns ju på både fb och bloggen om du vill kika, där finns säkert även någon sneakpeak på dukningen som jag också blev sjukt nöjd med. Även den väldigt enkel och rustik (billig!) men du kanske kan inspireras av den i alla fall. Lycka till med förberedelserna! Kram

2011-03-30 @ 20:49:30
URL: http://oursideoftown.blogspot.com
Postat av: Sandra | Weddingbells

Janina:

Tack, det är inte det enklaste att hitta en lokal med vettigt pris där man dessutom får servera alkohol. Tur att vi har gott om tid på oss :)



M:

Tack! Jag såg bilder från ert bröllop på din blogg. Kan förstå att du var nöjd, för det blev hur fint som helst med dukningen. Tycker dessutom att du var väldigt vacker i din fina klänning och flätan som du hade. Ska ta och kika på bilderna på FB också, tack för tipset. Hur mycket kostade det förresten att hyra Svensbyliden?

2011-04-01 @ 16:34:17
URL: http://weddingbells.blogg.se/
Postat av: Lotte

Om du inte ännu känner till sidan stylemepretty.com tycker jag du ska ta en titt på den - där har jag fått den bästa/mesta inspirationen till vårt bröllop!

2011-06-24 @ 09:03:43
URL: http://kunterbunt.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Lotte:

Tack så mycket för tipset!

2011-07-19 @ 15:05:01
URL: http://weddingbells.blogg.se/
Postat av: Bröllop/Fest & Pyssel

snyggt, va vackert med så mycket blommor.

2011-08-06 @ 09:09:57
URL: http://festservice.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: