Bröllopsnatten

Vi kommer att tillbringa bröllopsnatten på ett gammalt mentalsjukhus där det påstås spöka. Det är inte de påstådda spökena som får oss att bo i deras bröllopssvit utan att det är ett vackert hotell i närheten av vår bröllopslokal. Dessutom har både min mamma och Tommys mormor har jobbat där så det är en rolig koppling. Dagen efter kör vi sedan till Haparanda och spahotellet Cape East som jag skrev om tidigare.



Foto: Furunäset hotell

Kommentarer ♥
Postat av: Johanna

Såg jättemysigt ut! Vi ska ha bröllopsfesten i en gammal Ångsåg/skidfabrik/möbelfabrik (Fabriken vid Strömpilsplatsen), tycker det är charmigt med lite historia på platsen.



Vi letar just nu hotellrum till vår bröllopsnatt. Är dock lite fattig information på hemsidorna, så jag får nog sätta mig i veckan och ringa runt istället. Skulle varit fantastiskt om Umeå hade ett lika charmiga hotell som Furunäset.

2012-01-22 @ 18:57:33
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Johanna:

Åh vad den lokalen hade jag gärna kikat i, håller med att det är charmigt med historia. Hoppas ni hittar ett fint hotell! Tyvärr har jag inte så bra koll på hotellen här i Umeå.

2012-01-25 @ 00:33:57
Postat av: Felicia

sv: tack ska du ha :)

2012-01-30 @ 22:08:01
URL: http://feliciaslindblom.blogg.se/
Postat av: sannas rum

Ser helt fantastiskt ut (:

2012-01-31 @ 10:11:14
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Ida

Åh vilket kul ställe!



Vi ville verkligen hitta musik som var "vi" så nu känns det så skönt att checka av den punkten! :-)

2012-01-31 @ 23:21:05
URL: http://vinterbrollopet.blogg.se/
Postat av: Moster Christina

Hej, ser underbart ut. Vill du ha tips på fantastiska musiker så hör med Andreas och Åsa. De var värdpar på ett bröllop för någon vecka sedan och skröt så över de som sjöng. Francis Goosens är ju också helt fantastisk! Han var också med på både Andreas och Åsas bröllop och på det här för någon vecka sedan...

2012-02-03 @ 14:48:47
Postat av: Riviera Divina Weddings Italien

Italien 2012

Alla har vi drömmar, en del enklare att upp nå än andra. Vi på Eiviera Divinia Weddings kan hjälpa dig en bra bit på vägen till din lycka. Nämligen genom att bidra med ditt giftemåls arrangemang i det romantiska Italien, närmare bestämt i staden San Remo.

Det var i staden San Remo Alfred Nobel bodde under sina sista år, huset kallas numera Villa Nobel och används av oss för giftenål. Vi erbjuder även andra ställen att gifta sig på som tex medeltida slott och på en yacht. Låter det inte otroligt? Om du vill ha mer information ta då kontakt med oss.



Med vänliga hälsningar

Eiviera Divina Weddings



http://weddings.rivieradivina.it/en/index.php

2012-03-08 @ 13:21:58
URL: http://weddings.rivieradivina.it/en/
Postat av: J.

Wow, ser jättefint ut!

2012-03-12 @ 19:28:45
URL: http://www.brollops-resor.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: