Vacker bröllopsbukett

Min bloggkollega Margareta har gjort den här vackra bröllopsbuketten. Den är en av mina absoluta favoriter och jag skulle gärna ha något liknande på vårt bröllop. Den består av rosor i olika färger tillsammans med hjärta på snöre och fina pärlnålar som pricken över i:et.



Foto: Holmsunds blommor

Kommentarer ♥
Postat av: Anna

Det är ju så himla fint med rosor i en bröllopsbukett! Själv hade jag röda rosor med fina pärlnålar som dekoration - väldigt snyggt & stilrent =) Vem ska få äran att binda din bröllopsbukett? Jag beställde min från Interflora i Piteå.

2011-01-18 @ 16:37:08
URL: http://ako.webblogg.se/
Postat av: Sara

Åh så snyggt med lila rosor, det ska jag definitivt i min! Och grattis föresten! Har följt din blogg länge men inte hunnit gratulera än :) Det som är roligt är jag och min sambo också ska gifta oss sommaren 2012 :)

2011-01-18 @ 18:07:41
URL: http://sabacla.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Anna:

Ja det tycker jag med. Din bukett lät riktigt fin! Jag har inte bestämt än, men antar att det bli i Piteå för enkelhetens skull.



Sara:

Grattis, så himla roligt! Tack för gratulationen :)

2011-01-19 @ 02:46:15
URL: http://weddingbells.blogg.se/
Postat av: Kikan

Åh! Den påminner ju om min bukett!!! Så härligt att få planera sitt bröllop. Det är SÅ kul! Och när dagen väl kommer är det ännu roligare :) Kolla gärna in min kategori Bröllop på bloggen. Kanske kan du få lite inspiration. Har fortfarande massor kvar att visa. Stor kram från Kikan

2011-01-22 @ 10:42:31
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Kikan:

Vad roligt! Jag kikade på din bröllopsbilder och wow så vackert allting var inklusive du och din man. Håller med att buketten var väldigt lik. Har sparat den bilden som inspiration :)

2011-03-24 @ 15:43:05
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: