Cape East

Nu har nedräkningen börjat på allvar, igår var det nämligen sex månader kvar till att vi gifter oss! I det stora hela är planeringen färdig, nu återstår det att hitta musiker, boka, dubbelkolla, få i väg inbjudningskorten och fixa till alla detaljerna.

Istället för att resa på smekmånad så kommer vi boka en weekend på det lyxiga spa-hotellet Cape East uppe i Haparanda. Perfekt ställe att koppla av på och vi har tänkt resa dagen efter bröllopet, det blir smidigt med tanke på att vi gifter oss en fredag. Anledningen är att vi kommer ha en liten bebis med oss som är beräknad att födas bara två månader innan bröllopet. En resa utomlands får helt enkelt bli när hon blivit större och starkare.

Cape East har världens största bastu och en hel del underbara spa-upplevelser att erbjuda, sedan har vi fått veta av våra goda vänner att de har väldigt god mat också så oss lär det inte gå någon nöd på.



Foto: Cape East

Kommentarer ♥
Postat av: J

Vad fint och härligt det ser ut! Vi åkte utomlands (Paris) med vår dotter när hon var 1 1/2 månad och denna gång åker vi till Istanbul i månadsskiftet juni/juli (BF 29 april, får väl se när han behagar dyka upp ;)).



Tyckte att det var en helt OK ålder att resa i faktiskt men tyvärr var vädret dåligt i Paris och då blev det lite knixigare men det var ändå en bra försöksrunda förefter det var vi i Thailand när hon var 6-7 mån och Berlin vid 11 mån. Berlin var helt klart enklast men det var nog inte bara p g a åldern utan också för att vi lärt oss en del under året :).

2012-01-14 @ 08:36:39
URL: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, ni kommer få en fantastiskt härlig weekend på Cape East! Jag & Björn var där under mellandagarna, vi gjorde SPA upplevelsen midnight fire & åt en oerhört god tre rätters middag. Vi är väldigt nöjda med vistelsen där & ni kommer nog inte heller bli besvikna =)

2012-01-14 @ 10:06:57
URL: http://ako.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Vilket härligt ställe!

Blev tipsad om din blogg av min tärna. Jättefin och bra med tips. Ska själv gifta mig i maj och startade en blogg mest på skoj, din inbjuder till mer inspiration;)

2012-01-18 @ 16:24:00
URL: http://nittondemaj.blogspot.com
Postat av: Sandra | Weddingbells

J:

Härligt att höra att det går bra att resa med spädbarn. Vi har smått planer på att resa iväg på en längre resa när hon är 6-7 månader gammal. Det är svårt att veta hur amning och liknande fungerar därför kändes det skönt att skjuta lite på det. Annars är jag helt för att man reser med sina små :)



Anna:

Åh vad härligt att höra! Vi har också tänkt göra Midnight fire upplevelsen, men hittar ingen information om den. Du får gärna berätta mer om den!



Hanna:

Vad roligt att höra att du blev tipsad så du hittade hit och att du gifter dig i maj! Tror det är en bra idé med en bröllopsblogg för att samla sina tankar på.

2012-01-26 @ 00:21:20
URL: http://weddingbells.blogg.se/
Postat av: Felicia

åhh gud va skönt det ser ut och va fint :)

2012-01-26 @ 00:36:59
URL: http://feliciaslindblom.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Felicia:

Jag håller med :) Det ska bli spännande att bo där.

2012-01-30 @ 21:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: