Tommys corsage

Den här corsage-blomman till Tommy fastnade jag direkt för och kommer att passa perfekt med brudbuketten jag har valt ut. Detaljerna börjar äntligen knytas ihop på ett spännande sätt!

Vi har även bestämt var vi kommer att tillbringa helgen efter bröllopet. Då vi kommer att ha en liten två månaders dotter då vi gifter oss så blir det en weekend på ett underbart spa-hotell först och så tar vi smekmånaden när lillan har blivit större och mer tåligt.




Foto: Holmsunds blommor

Kommentarer ♥
Postat av: Johanna

Jättefint, vi gifter oss i Umeå i juli 2012, har också kikat på Holmsunds blommor för bukett och corsage, de är så duktiga!

2012-01-02 @ 10:45:41
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Johanna:

Åh vad roligt att höra! Vi kommer att gifta oss i Piteå då vi båda kommer därifrån men vi bor i Umeå. Håller med att hon är duktig på Holmsunds blommor.

2012-01-02 @ 22:04:32
Postat av: Johanna

Svar: Ja vi tyckte det var en bra idé, läste om någon som gjort det på Bröllopstorget och snodde idéen rakt av! : )



Min sambo kommer också från Piteå, men eftersom både vi och största delen av nära och kära bor här, så tyckte vi det var smidigare att vara på hemmaplan. Har dock sett att det finns en hel del vackra kyrkor i Piteå, hur är det med festlokaler?

2012-01-04 @ 12:18:45
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Ida

Superfin verkligen!!

2012-01-10 @ 17:38:41
URL: http://vinterbrollopet.blogg.se/
Postat av: Sandra | Weddingbells

Johanna:

Det finns en hel del lokaler, bland annat en nybyggd vacker lokal vid älven (Storstrand) med tillhörande kapell. Men där var det alkoholfritt så vi fick söka vidare. Hittade till sist en riktigt fin lokal (Norrmalmias foajé) med höga fönster och stengolv så vi är nöjda.



Ida:

Ja visst är den, gillar att den är så enkel och stilren.

2012-01-30 @ 22:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: